Udskriv Skriv til os Til forsiden
Slibowitz Byager præmiehingst i Oldenburg Slibowitz Byager.
 
Mette og Niels Therkelsen's 2½års hingst - Slibowitz Byager e. Sarkozy/Michelangelo, opnåede kåring og præmiering i dagene 16-19 november. Slibowitz Byager blev desuden solgt for 70.000euro til Belgien. Billedet er taget i april måned. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Flamm forlader Neustadt Dosse
 
Christian Flamm forlader den store afprøvnings -og hingstestation Neustadt Dosse, for at søge nye udfordringer hos den tyske træner, Hans-Heinrich Meyer zu Strohen. Christian Flamm har stået for uddannelsen af flere topheste på Neustadt Dosse, blandt andet Quaterback, Prima Ballerina, samt Samba Hit I og II. De nedenstående billeder er fra hingsteparaden 2007 på Neustadt Dosse.
 
Quaterback
Prima Ballerina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rådyr.
En vild flok
 
Tirsdag d. 1/11.
Vi talte 30 rådyr på marken denne efterårsdag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ny side
 
Se vores nye side "Ryttere" her.
 
 
 
 
Evora til Karenagaarden Evora
 
 
D. 17/10.
Evora e. Aston Martin på HTPR Erentia - blev forleden afhentet af Johnny Sørensen og Lone Andersen, for at komme til sit nye hjem på Karenagaarden. Vi håber at Johnny og Lone bliver glade for hende!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efterår Hongkong e. Krokant/Latimer og Katrine.
 
Så blev det atter efterår, her et par billeder af Hongkong og Harpun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Harpun e. Caprimond/Prostor og Sanne Dahlin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hilsen fra Antje og Edberg! Antje Hell og Edberg.
 
Kårede Edberg e Connery på HTPR Elta, har været ude for første gang under rytter i en 3års test. Se her billederne af det flotte par.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antje Hell og Edberg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Egmont solgt Egmont og Pia Blyitgen.
 
Egmont e. Gribaldi på Eterna e. Schwadroneur, er kommet hjem til sin nye ejer, Pia Blyitgen på Amager. Her et friskt billede af Pia og Egmont!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hongkong og Harpun Hongkong e. Krokant/E.H. Latimer
 
Vi har taget nye billeder i det dejlige sommervejr af  vores 3 års hingst - Hongkong - og vores 5 års vallak - Harpun. Nyd billederne!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hilsen fra Polen Elg og trakehnere.
 
Vi får jævnligt en hilsen fra en polsk trakehneravler, Tomasz Siedlanowski fra Stall Ksiezno. Stedet ligger mellem de to tidligere Østpreussiske landstutterier, Braunsberg og Rastenburg. Han har sendt os flere fantastiske billeder fra det smukke område han bor i. Nyd billederne!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyudnævnte elitehopper!
 
Mandag d. 30/5. Holmogorka
 
Ebena og Holmogorka er blevet udnævnt til elitehopper. Ebena HTE 8506, som er afgået fra stutteriet, fik prædikatet grundet gode avlsresultater. Ebena var mor til Esprit: Deltager ved World Cup finalen 2003-2004, nr. 5 ved Danmarksmesterskaberne 2005, nr. 6 ved Danmarksmesterskaberne 2004, tre gange Nordisk mester junior/ungrytter, tre gange Dansk mester junior/ungrytter, nr. 2 ved DRF 6 års dressurchampionat 1996 og nr. 2 ved DRF 5 års dressurchampionat 1995. Endvidere er Ebena mor til Éstetica: Præmiehoppe, fløjhoppe og Årets hoppe for 4års -og ældre 2005 - hoppen Espritta: Mor til Elta og Erentia, som begge er Præmiehopper og var Årets hoppe i deres årgang. Dette er blot for at nævne nogle få avlsresultater.
Vores russiske hoppe, Holmogorka, har også gjort det godt. Hun har givet afkommene Hiohito og Hersélia(Præmiehoppe), der begge har startet Mb klasser, lavet Præmiehoppen Hosta og er mor til Habilitasja som også er mor til Præmiehoppen Hamara der var Fløjhoppe på sjælland år 2007. Vi glæder os over udnævnelsen! Se artiklen i Hest&Rytter.
  Ebena, 24år
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Encanto Negro Encanto Negro og Katrine.
 
Onsdag d. 18/5.
Her et dugfriskt billede af Encanto Negro med rytter på for første gang! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forårsføl! 10/4-2011
 
Søndag d. 10/4.
Så kom årets første og eneste føl. Erentia stod for skud, og fik søndag morgen kl. 08:20 et velskabt sort hoppeføl e. Aston Martin. Føllet er på forhånd ejet af Johnny Sørensen og Lone Andersen på Karenagården i Haslev. På billedet er hun 9 timer gammel.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Münster Handorf - kåring og stor hingsteparade Russian Deal.
 
Den 11. og 12. februar tog vi til Münster Handorf for at se hingste. Det var fire år siden vi var der sidst og det var igen det værd at køre 500km derned. Der blev kåret tre hingste, heriblandt hingsten Russian Deal e. Long Deal/Hockey. En elegant, moderne og smart type.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Russian Deal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Russian Deal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glædelig jul og godt nytår til alle!
 
Hangar.
Kalenderen er nu startet forfra, og vi vil her nævne et par højdepunkter fra sidste år. Hangar e. Sixtus blev solgt til den dygtige Grand prix rytter Susie Fastrup. Hangar bliver behandlet som en kongelig, og har humøret højt på de videoer Susie sender. Hangar får nu fyn til at stråle! Elopa e. Connery gjorde god figur til både TAF og DV's hoppekåringer. Hun lagde ud med at blive kåret i hovedstambogen i DV og blev til TAF's hoppekåring udtaget til Eliteskuet. 2010 bød også på en utrolig oplevelse, nemlig at stå nede i Neumünster med en kåret hingst - Edberg e. Connery på Elta e. Kaiser Wilhelm. (Elopas helbror.) Det går stadig fremad med Edberg hos hans nye ejer, Antje Hell, som netop har tilredet ham. En anden som har fået nyt hjem er Eto'o e. Aston Martin, som Johnny Sørensen og Lone Andersen, Haslev, har trukket på Elta e. Kaiser Wilhelm. Eto'o er faldet godt til på Karenagaarden og er meget nem at have med at gøre. Copenhagen e. Zardin Firfod har også netop skiftet hjem, han ejes nu af Jesper Thomsen, Løkken. Jesper har flere heste i stalden på M/S-niveau i dressur, og det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer dette par!
 
Elopa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hangar.
 
 
 
Edberg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eto´o
 
 
 
 
Copenhagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
    © ATC Data